Uyuşturucu tacirlerine geçit yok!

Kurban Bayramı öncesi ve tatil boyunca Kahramanmaraş dahil 47 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-23' operasyonlarının detayları açıklandı. Zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 304,5 kg uyuşturucu madde ve 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, 445 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, 912 ekip ve 1.985 personel, 12 hava aracı ve 13 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla operasyonlar gerçekleştirildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve yakalanan zehir tacirleri, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Antalya, Rize, Mersin, Bursa, Konya, Diyarbakır, İstanbul, Şanlıurfa, Kayseri, Kocaeli, Osmaniye, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Muğla, Sakarya, Samsun, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Manisa, Tekirdağ, Van, Batman, Yalova, Amasya, Bolu, Niğde, Şırnak, Balıkesir, Mardin, Bartın, Karaman, Nevşehir, Uşak, Ordu, Trabzon, Adıyaman, Düzce, Edirne, Erzincan, Iğdır ve Sivas illerinde önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve çok sayıda zehir taciri yakalandı.

Zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 304,5 kg uyuşturucu madde ve 96 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, 445 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
 

Bakmadan Geçme