• Haberler
  • Asayiş
  • Uzun namlulu silahlarla sokakta poz veren şahıslar yakalandı

Uzun namlulu silahlarla sokakta poz veren şahıslar yakalandı

Gaziantep'te sosyal medyada paylaşılan ve uzun namlulu silahlarla sokakta poz veren şahısların görüntüleri, halk arasında büyük endişe ve korkuya neden oldu. Olayın ardından Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri görüntüleri incelemeye alarak, bu şahıslarla ilgili gerekli adli işlemlerin başlatılması için çalışmalara başladı.

Sosyal medyada yer alan ve Gaziantep’te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz veren, halk arasında korku ve endişeye yol açan şahıslarla ilgili görüntüler Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından incelendi.

Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar 26 Eylül 2024 Perşembe akşam saatlerinde Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, TEM, KOM, İstihbarat ve Devriye Ekiplerimiz koordinesinde adres sorgulama ve saha çalışmaları başlatıldı.

Sosyal medyada yer alan şahıslarında içinde bulunduğu 7 şüpheli yakalandı. (B.A.,S.D., Y.S., A.D.,  A.Ç., E.A. ve H.H.K.)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Halkımızın huzurunu kaçanlarla, tehdit ve korkuya yol açanlarla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz.

Aziz Milletimizin huzuruna kasteden tüm suç odaklarının nefeslerini keseceğiz. Milletimize sözümüz olsun.”

Bakmadan Geçme