Vali Coşkun, Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyarette bulundu

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Saçaklızade Vakfı'nı ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Ali Demirdöğen ve Vakıf Yönetimi ile bir araya geldi. Bu ziyaretin ardından Vali Coşkun, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, gazilerimizle ile bir araya geldi. Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Coşkun, Kahramanmaraş'ın tarım, sanayi yatırımları ve ekonomisini değerlendirdi.

 Vali Coşkun, Vakıf Yönetimine, Saçaklızade Vakfı'nın yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen ve Vakıf Yönetimi, Vali Coşkun’a yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

 

Vali Coşkun’dan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ne ziyaret

 

Vali Coşkun, Dernek Başkanı Tayfun Özbek’ten, muharip gazilerimize sunulan hizmetler ve talepleri ile ilgili bilgiler aldı.

 

Dernek Başkanı Tayfun Özbek ve gazilerimiz, Vali Coşkun’a yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Coşkun ise gazilerimizle bir süre hasbihal ettikten sonra, vatanımıza yaptıkları hizmetler nedeniyle şükranlarını sunarak sağlıklı ve hayırlı bir ömür diledi.

 

 

Vali Coşkun’dan Ticaret Borsasına ziyaret

 

Ticaret Borsası’nın faaliyetleri hakkında Başkan Balsuyu’ndan bilgiler alan Vali Coşkun, Ticaret Borsası binasını da gezerek, buradaki laboratuvarlarda da incelemelerde bulundu.

 

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Coşkun’a yaptıkları nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme