Vali Ünlüer'den kırsal mahallere ziyaret

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte yaklaşık 600-700 yıllık ağaçların bulunduğu doğa harikası Yavşan Tabiat Parkına ve kırsal mahallelere ziyaretlerde bulundu.

Yavşan Tabiat Parkı’nda kırsal mahallelerin muhtarı ile birlikte bir araya gelen Vali Ünlüer, piknik yapan vatandaşlarla da bir süre hasbihal etti.
 
Vali Ünlüer ve Başkan Güngör, Kale ve Kızılseki Mahallelerinde depremzede vatandaşlar için yapımı devam eden kalıcı Köy Konutları inşaatında incelemelerde bulundu.
 
Vatandaşlarla da bir süre hasbihal eden Vali Ünlüer, depremlerden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, hiçbir vatandaşı mağdur etmeden sağlam ve güvenli konutlara kavuşturmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.
 
Başkan Hayrettin Güngör ile birlikte kırsal mahallelere ziyaretlerine devam eden Vali Ünlüer, coğrafi işaretli ürünlerden Hartlap Bıçağı, Oyma Ceviz Sandığı ve Sumak Ekşi imalathanelerini gezdi.
 
Üretim yapan esnaflardan bilgiler alan Vali Ünlüer, yöresel ürünleri tüm dünyaya sunan emektarlara teşekkür etti. 
 
Vali Ünlüer ayrıca; Fatmalı, Cüceli ve Kurtlar Mahallesinde yoğun olarak yetişen rengi, aroması ve iriliğiyle dikkat çeken ve bölgenin önemli geçim kaynağı olan coğrafi işaretli ürünü Abbas İnciri'ni tattı.
 

Bakmadan Geçme