Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Aydın: Göksun Belediyemizin prestij projesi GES
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Aydın: Göksun Belediyemizin prestij projesi GES

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçede tamamlanan ve devam eden projeler hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Aydın, açıklamasında yenilenebilir enerjiye önem verdiklerini söyledi.

Göksun Belediyesinin en büyük prestij projelerinden biri olan GES projesi hanında konuşan Belediye Başkanı Aydın: “Bizim bir prestij projemiz var. GES yenilebilir enerji ile alakalı. Yaklaşık 8 milyonluk bir yatırım. 20 bin m2 bir alanda uygulamayı yaptık. Dün itibarı ile enerjiyi verdik. Şuanda ürettiğimiz 1 MW enerjinin hatlara intikali sağlandı. 

Geçici kabul aşamasındayız. İnşallah geçici kabul birkaç güne kadar tamamladıktan sonra hem belediyemize ekonomik getiri, hem elektrik üretiminden kaynaklı ülkemize kazandıracağımız üretim. 

Bunların hepsini bir araya koyduğumuzda hem üretimin maliyetini düşürerek temiz enerji elde etmek, hem de ekonomik anlamda katkı sağlamak, yerel anlamda da yöneticiliğin farklı dallarda da insanlara getirisi olduğunu ve ülkemize fayda sağladığını da bir anlamda ispat etmiş olacağız. İnşallah bu güzel projelerimizin devamı gelecek.” İfadelerine yer verdi.
 

Yeni Videolar