Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kahramanmaraş'ta

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Kahramanmaraş programı kapsamında Dulkadiroğlu Belediyesi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar tarafından karşılanan Dr. Erbakan, belediye hizmet binasında yapılan çalışmaları ve projeleri yakından inceledi. Başkan Akpınar, belediyenin yürüttüğü hizmetler hakkında detaylı bilgiler sunarak, Dulkadiroğlu'nun gelişimi için atılan adımları aktardı.

Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Erbakan, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’a başarılarından dolayı teşekkür etti. Kahramanmaraş’ın milli görüşe büyük bir teveccühü olduğunu hatırlatan Erbakan, ziyaretinde şunları kaydetti: “Kahramanmaraş, geçmişten bugüne milli görüşle özdeşleşmiş bir şehir. Vatandaşlarımızın büyük teveccühü, bizleri özlenen belediyecilik hizmetine tekrar başlama noktasında cesaretlendiriyor. Ahlaklı belediyecilik sloganı ile belediyelerimiz bölgelerini ihya edecek.”

Başkan Akpınar’dan selamlama konuşması

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanımızı belediyemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Genel Başkanımızın destekleri ve ziyaretleri bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır.”

Heyecan bahçesi ziyareti

Dr. Fatih Erbakan, belediye hizmet binası ziyareti öncesinde Dulkadiroğlu Belediyesi’nin gözde sosyal alanlarından Heyecan Bahçesi’ni ziyaret etti. Doğal güzellikleri ve sosyal olanaklarıyla dikkat çeken Heyecan Bahçesi’nde, vatandaşlarla bir araya gelen Dr. Erbakan, çocuklarla yakından ilgilenip gençlerle sohbet etti. Ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, “Kahramanmaraş, milli görüşle özdeşleşmiş bir şehir. Toplumun her kesimine hitap eden sosyal alanların, birlik ve beraberliği güçlendirdiğini görüyoruz. Bu tür projelerle, milletimize en iyi şekilde hizmet etme gayretimizi sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme