30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle kabul töreni düzenlendi

Kahramanmaraş Valiliği tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü münasebetiyle kabul töreni düzenlendi.

Vali Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun’un ev sahipliğinde düzenlenen kabul törenine; şehit aileleri ve gaziler ile birlikte Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş insanları ve muhtarlar katıldı.

Vali Coşkun yaptığı konuşmada: “Bugün, aziz milletimizin, vatanı ve bayrağı uğruna verdiği zorlu kurtuluş mücadelesini başarıyla neticelendirdiği, 30 Ağustos Zaferinin 100.  yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere kabul törenimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, bu toprakları bizlere vatan yapan tüm ecdadımızı, bugüne kadar mukaddes değerlerimiz uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kabul töreninde misafirleri ile yakından ilgilenen Vali Coşkun, başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür ederek, Zafer Bayramlarını tebrik etti.
 

Bakmadan Geçme