41 İlde Emniyet, 12 ilde Jandarma eş zamanlı düğmeye bastı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 41 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 12 ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı Narkogüç-9 operasyonları düzenledi. Kahramanmaraş'ta ise operasyon iki koldan yapıldı.

Kahramanmaraş’ında aralarında bulunduğu 53 vilayette düzenlenen “NARKOÇELİK-9” Operasyonlarında; 1 Ton 43 Kg Uyuşturucu Madde ve 387 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi. 434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri tarafından 565 ekip, 1.602 personel ve 28 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İzmir, Samsun, Şanlıurfa, Ankara, Şırnak, Tekirdağ, Malatya, Isparta, Sakarya, Gaziantep, Antalya, Balıkesir, Bursa, Adana, Konya, Mersin, Kocaeli, Diyarbakır, Kırşehir, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Van, İstanbul, Aksaray, Aydın, Batman, Muğla, Afyonkarahisar, Kayseri, Eskişehir, Ordu, Adıyaman, Erzincan, Karaman, Kırklareli, Amasya, Hatay, Kütahya, Rize ve Zonguldak'ta "NARKOÇELİK-9” operasyonları düzenlendi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda; 5 kg metamfetamin ele geçirilirken 2 Zehir Taciri de yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; İstanbul, Diyarbakır, Bingöl, Antalya, Batman, Adana, Hakkari, Van, Samsun, Çanakkale, Kahramanmaraş ve Sakarya’da "NARKOÇELİK-9” operasyonları düzenlendi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca kentte yapılan operasyonda;  1 kg metamfetamin, 1 kg bonzai, 2 kg esrar ele geçirildi. Operasyonlarda 19 Sokak Satıcı yakalandı.

Toplam 53 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 43 kg uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 434 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı.
 

Bakmadan Geçme