Afşin'de farkındalık oluşturmak için binalara maske takıldı

Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak için kurum binalarına maske takıldı.

Farkındalık projesi ile ilgili açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven: “Koronavürüse karşı en önemli savunma silahımız olan maskemizi Afşin Belediyesi olarak binamız takıyoruz. Sen de maskeni tak hayata sağlıkla bak. Kurtuluş Savaşının sembol isimlerinden ve bugün 88. ölüm yıl dönümü olan Sütçü İmam’ın torunları olarak; başta komşu belediyemiz olmak üzere bütün belediye binalarımızı maske takarak farkındalık yaratmaya davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasına maske taktıklarını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaba: Koronavürüse karşı en önemli savunma silahımız olan maskemizi ilçe milli eğitim olarak binamız takıyoruz. Sen de maskeni tak hayata sağlıkla bak. Kurtuluş savaşının sembol isimlerinden ve bugün 88. ölüm yıl dönümü olan sütçü imamın torunları olarak; başta Elbistan ilçe milli eğitim müdürlüğümüz olmak üzere bütün kamu binalarımızı maske takarak farkındalık yaratmaya davet ediyoruz.” dedi. 


 

Bakmadan Geçme