AK Parti 28. Dönem kadın Milletvekilleri, tanışma programında bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, '21 yıldır hayata geçirdiğimiz ve çıtasını yükselttiğimiz hizmetleri daha da ileriye taşımak, milletimizin kazanımlarını daha da artırmak için Türkiye Yüzyılı vizyonu ve motivasyonu ile çalışmaya devam edeceğiz.' dedi

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen "28. Dönem Kadın Milletvekilleri Tanışma ve İstişare Toplantısı"nda konuştu.

Milletvekillerine başarı dileyen Bakan Göktaş, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin milletin teveccühüne mazhar olduğunu söyledi.

Seçimlerdeki başarının önemli sorumluluklar getirdiğinin altını çizen Göktaş, "21 yıldır hayata geçirdiğimiz ve çıtasını yükselttiğimiz hizmetleri daha da ileriye taşımak, milletimizin kazanımlarını daha da artırmak için Türkiye Yüzyılı vizyonu ve motivasyonu ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte biz kadınlara düşen sorumluluğun da farkındayız. Çünkü güçlü toplumun güçlü ailelerden oluştuğunu, güçlü ailenin temelinin ise kadınlar olduğunu çok iyi biliyoruz." ifadesini kullandı.

Bakan Göktaş, Türkiye'yi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ortaya koyduğu hedeflere ulaştırmak için çalışacaklarını bildirdi.

Her zaman milletvekillerinin yanında olacağını kaydeden Göktaş, "Milletimiz için atacağınız hiçbir adımda kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz." dedi.

Konuşmaların ardından toplantı, basına kapalı devam etti.
 

Bakmadan Geçme