AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Cumhurbaşkanının Kahramanmaraş ziyareti ile ilgili detayları paylaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, gündeme ilişkin gazetemize özel açıklamalarda bulundu. 10 Eylül Cuma Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş'a geleceğini söyleyen Görgel, Cumhurbaşkanını en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Eylül Cuma günü AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi ve Gençlerle Buluşmasının yanı sıra 16.00’da Toplu Açılış Töreni’ne katılacak.

AK Parti İl Başkanı Görgel: “Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah 10 Eylül Cuma günü Kahramanmaraş’ımızda olacak. Cumhurbaşkanımız burada hem teşkilatımızla, hem gençlerimizle hem de vatandaşlarımızla beraber olacak. Daha önce şehrimize olan ziyareti ülkemizde yaşanan afetlerden dolayı iptal edilmişti. Cumhurbaşkanımız program kapsamında ilk olarak Kahramanmaraş’ımıza gelecek. Cumhurbaşkanımız şehrimizde hem gençlik buluşması, hem il danışma meclisimizi hem de vatandaşlarımızla buluşacak. Türkiye’nin farklı illerinden gelen genç kardeşlerimiz, Kahramanmaraş’ımızda edebiyat, şiir, gündemi konuşacak. Tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Milli İrade Meydanı’nda, saat 16.00’da gerçekleştirilecek Toplu Açılış Töreni’nde Kahramanmaraş’a kazandırılan 1,7 Milyar TL’lik 106 yatırımın toplu açılış töreni yapılacak.
 

Bakmadan Geçme