AK Parti Kahramanmaraş 6'ncı İl Gençlik Kolları kongresi yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl 6'ncı Gençlik Kolları Kongresi gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, İmran Kılıç, İl Başkanı Av. Fırat Görgel, il ve ilçe teşkilat başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, belediye başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, kongrede yaptığı konuşmasında: “Hazreti Ali (Kerem Allah’u Vekil’e) savaşın ortasında namazında durmaktadır. Demem ki ya Ali savaştayız, ne yapıyorsun? De ki, biz bu savaşı bu namaz için vermiyor muyuz? Gençler bizim kıymetimiz, bizim mücadelemizin kıymeti amaçlarımız, kutsallarımız ve inançlarımız kadardır. Ben inanıyorum ki bu toprakların inancını, imanını, kutsallarını, kavgasını, davasını, mücadelesini taşıyacak olanlar sizlersiniz Allah sizleri muzaffer etsin, muvaffak etsin. Yeni gençlik kolları Başkanımıza Feyzullah Eren’e muvaffakiyetler diliyorum. Ayrıca Ali Çam kardeşlerimize teşekkür ediyorum. kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Gördel’de: “Allah bu aşkınızı, bu davanızı daim eylesin inşallah. 2005 yılında ilk gençlik kolları yönetim toplantısına katıldığım anlar, şuradan kürsüye çıkana kadar gözümün önünden geçti. Üzerinden 16 yıl geçmiş. Sonrasında Allah nasip etti İl Gençlik Kolları Başkanlığı da yaptık. Allah Feyzullah Eren başkanımıza ve yönetim kurulundaki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Kongremiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş ise: “Tüm masumlara umut olacak yeni bir dönemi hep birlikte başlatmış olacağız. Bugün Kahramanmaraş’ta heyecanınızla, enerjinizle inanın bizim göğsümüzü genişlettiniz, heyecanımıza heyecan kattınız, aşkımıza aşk kattınız. Allah hepinizden razı olsun diyorum. İnşallah birazdan Sayın Genel Başkan Yardımcımız bizlere hitap edecek onun değerli fikirlerinden istifade edeceğiz. İnşallah değerli kardeşlerim bu kongreyle beraber gençlikle yeni bir dönemi hep birlikte başlatacağız.

Ülkemizde meydana gelen olayları AK Gençlik en iyi şekilde takip ediyor. AK gençlik buradan aldığı mesajlarla çalışmalarını şekillendiriyor. Dünyada olup bitenler Ülkemizde geçen tüm gelişmeler bizi yepyeni bir dönemin arifesinde olduğumuzu işaret ediyor. İşte daha bir kaç gün önce en sert şekilde milletimize Cumhurbaşkanımıza karşı muhalefet eden liderlerin mektuplarını okuduk, mesajlarını gördük. Anadolu’nun bileğini bükemeyenler Anadolu’nun elini öpmek zorunda kaldılar. Bu kararlılık, bu cesaret, başarımız tüm bu süreçler ney ile oluyor kardeşlerim, değerli genç kardeşlerim. Bizim inancımızla oluyor, bizim kararlılığımızla oluyor. O yüzden bu dönem kongresi programımızı inandığın yolda yürü olarak hep birlikte belirleyelim ve bizde gençlik kongrelerimizde gençsin ödülünü inandığın yolda yürü. Tüm bu mücadelelerde genç kardeşlerimizin en ileri Saf’ta mücadele etmesi lazım.” Dedi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı: “Siyasetin mutfağında yetişmiş olan İl Başkanımız Av. Fırat Görgel, Milletvekillerimiz Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal örnek teşkil ederek aramızda bulunmaktadırlar. Bizlere en büyük örnek ise Gençlik Kollarında yetişen teşkilatların her kademesinde yer alan liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Buradan Cumhurbaşkanımıza iletilmek üzere hep bir ağızdan mesaj göndermek istiyoruz. Durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan yeisse kapılmadan dedikoduya, fitneye mahal vermeden aşkla, şevkle, heyecanla ve muhabbetle çalışmaya söz veriyoruz. Başaranlar sadece inananlardır. Allah sizden razı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: “Bu inancı, inandığı yolda yürümeyi çok iyi bilirim. Burada tanıtım filmimizde de gördüğünüz gibi coğrafyamız ağırlıklı bazı mesajlar veriyor. Biz liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda one minute ile Dünya beş ’ten büyük sözleri ile bu topluma, inananlara, ümmete güven ve özgüven vermiştir. Buradaki gönül coğrafyası vurgusu çok önemlidir. Ben bir kardeşiniz, abiniz olarak bu coğrafyayı çok gezdim. Oradaki kardeşlerimiz bizim burada güçlü olmamız, büyük olmamız, oradakilere, o ümmete ümit verdiğini unutmayalım. Bizim gençliğimizin sadece kendi ülkemiz değil gönül coğrafyamızla da kaygısı var. İşte Kahramanmaraş gençliği buna hazır. AK Gençlik buna hazırdır, ak gençlik bunun bilincindedir.” İfadelerine yer verdi.


 

Bakmadan Geçme