AK Parti Kahramanmaraş İletişim Ofisinden kamuoyu açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisinden kamuoyu açıklaması yapıldı.

Yapılan açıklamada: “Meclis çalışmaları dışında işi gücü Kahramanmaraş olan AK Parti grup Başkanvekilimiz, İçişleri Komisyon Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ve Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile şehrimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili toplantılar gerçekleştirdik.

Bu toplantılarda birçok konu ele aldık ve bu konulardan;

Dulkadiroğlu - Çağlayancerit yolu ile ilgili bir sonuç alarak söz konusu yolun ilk 13 kilometrelik kısmının bitümlü sıcak karışım olarak, 27 Temmuz 2021 tarihinde ihalesinin yapılması kararlaştırılmıştır.

Hemşerilerimiz tarafından sıkça talep edilen havaalanımızdan sefer sayılarının artırılması konusunda ise;

İstanbul'a Perşembe günleri 3, haftanın diğer günleri 2 sefer olmak üzere haftanın her günü,

Ankara'ya haftanın 5 günü sefer konulması sağlanmıştır. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. 

Ayrıca Andırın’ı 10.5 kilometre kısaltacak köprünün çalışılan alternatif projelerinden karar verilen projeye dair gerekli işlemlerin tamamlanarak, çalışmaların başlaması,

Göksun-Elbistan yolunun bir an önce tamamlanması,

Ilıca, Süleymanlı – Suçatı Kavşağı arasının ihale sürecinin başlatılması konularını ele aldık.

AK Parti Grup Başkanvekilimiz, İçişleri Komisyon Başkanımız ve Milletvekillerimiz adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu ve ekibine taleplerimizin karşılanması konusunda göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kahraman hemşehrilerimize ve Aziz milletimize arz olunur.” İfadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme