AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri vatandaşlarla bayramlaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programı Türkoğlu, Andırın, Pazarcık, Çağlayancerit, Elbistan, Afşin, Ekinözü, Nurhak ve Göksun ilçelerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Afşin, Göksun ve Elbistan ilçelerinde vatandaşlarla bayramlaşırken, AK Parti Milletvekili Habibe Öçal, Türkoğlu’nda bayramlaşma programına katıldı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Ekinözü ve Nurhak İlçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Özdemir’e AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen, Ekinözü İlçe Başkanı Özgür Çetin ve Nurhak İlçe Başkanı Arif Gevrek eşlik etti.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde sağlık çalışanları ve tedavi gören vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Mehmet Cihat Sezal’a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Coşkun Ağdur, İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve AK Parti yöneticileri katıldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından ilçece organize edilen bayramlaşma programına Milletvekili Öçal’ın yanı sıra Türkoğlu Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş ve parti temsilcileri de katıldı.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Pazarcık ve Çağlayancerit İlçesinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. İçişleri Komisyon Başkanı Güvenç’e AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün ve partililer eşlik etti.

Andırın İlçesinde düzenlenen bayramlaşma programına ise AK Parti Milletvekili İmran Kılıç’a AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Necmeddin Sertpolat, AK Parti Andırın İlçe Başkanı Abdulkadir Kayıran ve partililer katıldı.


 

Bakmadan Geçme