AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş'tan birliktelik vurgusu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Mehmet Ali Kısakürek Caddesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara eşlik etti.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti adayı Toptaş, Onikişubat İlçesindeki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Esnaflarla bir bir ilgilenen Toptaş, süreç ile ilgili gazetecilere açıklama yaptı.

Sorunları biliyoruz, hepsini çözeceğiz

AK Parti adayı Hanifi Toptaş, yaptığı açıklamasında: “Mehmet Ali Kısakürek Caddemiz üzerindeyiz. Buradaki esnaflarımızla, vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Tabii Onikişubat sınırlarımız içerisinde özellikle 6 Şubat'ta yaşadığımız depremler sonucunda bu Mehmet Ali Kısakürek caddemiz en ağır hasar alan bölgelerimizden bir tanesi. Buradaki sorunları biliyoruz. Vatandaşlarımızın özellikle bugün burada bizlere belirtmiş olduğu problemlerin hepsine Allah kısmet ederse inşallah göreve geldiğimizde özellikle bu caddenin bir rezerv alanı ilan edilmesi, buranın bakanlığımızla, büyükşehir belediyemizle ve Onikişubat Belediyesi olarak inşallah hep birlikte hem ticari alanlarının hem konut alanlarının bir an önce vatandaşlarımızın kavuşması için mücadele edeceğiz. Aynı zamanda da inşallah Büyükşehir Belediyemizle birlikte hem yolun alt kısmı hem de yolun üst kısmındaki yapıların yapılması ve aynı zamanda da ki cadde tasarımıyla birlikte inşallah Kahramanmaraş'ın en prestijli caddelerinden bir tanesi haline getirmeyi planlıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

31 Mart'a kadar gece gündüz ziyaretimiz sürecek

AK Parti İlçe Başkanı Kara ise yaptığı açıklamada: “Dün malumunuz birlikteydik yine. Alpaslan Bulvarını gezmiştik. Bugün de Orman Dairesi bölgesindeyiz. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi'ni geziyoruz. Bu bölge hakikaten bizim için, partimiz için, destekleriyle, bölgenin insanının bize yaklaşımıyla bizim için çok çok önemli olan bir bölge. Dolayısıyla Biz hemen ikinci esnaf ziyaretimizi hemşehrilerimizle ziyaretlerimizi buraya gerçekleştirdik. Çünkü ben hani bu geçtiğimiz dönemde ilçe başkanlığımız süresince çok defa buraları ziyaret etme fırsatı bulduk. Onların bize yaklaşımını, onların bize samimiyetini çok çok iyi biliyoruz. Bugün de yine belediye başkan adayımız Hanifi Toptaş beyin belediye meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız efendime söyleyeyim esnaflarımızı gezip, az önce şahitlik ettiğimiz parkta, hemşerilerimizle, büyük amcalarımızla hasbihal ettik. İnşallah 31 Mart'a kadar gece gündüz bazen mahalle toplantılarıyla bazen esnaf ziyaretleri, bazen sivil toplum kuruluşu ziyaretleri, bazen kırsaldaki mahallelerimizi ziyaretleri böyle gün gün inşallah planlayıp Allah'ın izniyle yine Kahramanmaraş'a yakışır, Onikişubat'a yakışır. Milletin derdine derman olan süreçleri başlatacağımız 31 Mart akşamını inşallah iple çekiyoruz diyoruz. Onlar bize ak kadrolara, Cumhur İttifakı'nın adaylarına güvensinler. Sizlere de eşlik ettiğiniz için çok çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme