AK Parti Teşkilat Akademisi eğitimleri Kahramanmaraş'ta yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından organize edilen AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen Teşkilat Akademisi eğitim programı Kahramanmaraş'ta başladı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde organize edilen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Anadolu Ajansı Haber Akademisi Müdürü Cihangir İşbilir katıldı.

Programa AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan AK Parti Genel Merkez, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, Teşkilat Akademisi Eğitim Programı İl Başkanı Av. Fırat Görgel’in açılış konuşmasıyla dün başladı. Görgel konuşmasında, Bu hikayenin kahramanı sensin sloganına vurgu yaptı.

Teşkilat Akademisi Eğitim Programı, Şair-Yazar İsmail Kılıçarslan'ın "AK Değerler" sunumu ile devam etti. Programda 22 ve 26’ncı Dönem AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç "Teşkilatın El Kitabı" adlı sunum gerçekleştirdi.

Eğitimci ve Yazar, Dr. Şaban Kızıldağ, "Motivasyon", Uluslararası İlişkiler ve Orta Doğu Uzmanı, Prof. Dr. Mehmet Şahin ise "Savunma Sanayi-Teknoloji-Ulaştırma" sunumu gerçekleştirdi.

Programda, Gazeteci-Yazar Ekrem Kızıltaş ise "Siyasal İletişim ve Yeni Medya" konulu sunum yaptı.

Teşkilat Akademisi Eğitim Programı 2’nci gününde 25 ve 26’ncı dönem AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan'ın "Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar" sunumu ile başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider" sunumu ile devam eden program, Anadolu Ajansı Haber Akademisi Müdürü Cihangir İşbilir'in "Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye" sunumu ile sona erdi.

Bakmadan Geçme