Akıl ve Zekâ Oyunları'nda Kahramanmaraş, Türkiye 2. oldu

Millî Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından düzenlenen 4.Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası final etabı gerçekleşti. Finalde Kahramanmaraş'ı temsil eden Mahmut Esat Özer, kulami oyunları dalında Türkiye ikincisi oldu.

Millî Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından düzenlenen 4.Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası final etabı gerçekleşti. Finalde mücadele eden Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mahmut Esat Özer, kulami oyunları dalında Türkiye ikincisi oldu.

4.Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle şehir merkezinde yer alan Yenişehir ilçesindeki Seyrantepe Spor Salonu’nda 76 ilden 756 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 

Finalde Kahramanmaraş’ı temsil eden Onikişubat Kervan Pastanesi Turgut Pekel İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mahmut Esat Özer, kulami oyunları dalında Türkiye ikincisi oldu.

Bakmadan Geçme