Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nın Türk şampiyonları

Milli Tekvandocular, Romanya'da düzenlenen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda toplam 12 madalya kazanarak genel klasmanda şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Romanya'da düzenlenen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda toplam 12 madalya kazanan ve genel klasmanda şampiyon olan milli tekvandocuları tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Romanya'da düzenlenen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda toplam 12 madalyayla genel klasmanda şampiyon olan milli sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Romanya’nın Başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası'nda 5’i altın, 1’i gümüş ve 6’sı bronz olmak üzere toplam 12 madalya kazanan milli sporcularımızı kutluyorum. Milli tekvandocularımızın Genel Klasmanda Avrupa Şampiyonu olması bizleri ayrıca gururlandırdı. Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme