Başkan Av. Ahmet Çabukel: İyi Parti'ye olan ivme arttı

İyi parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Çabukel, gazetemize verdiği özel röportajda İyi Parti'nin şehirde iyi bir ivme kazandığını söyledi.

Çabukel, “Diğer siyasi partilerde genellikle seçimlerde oluyor hareketlilik ama bizde öyle değil. İyi Partide hareketlilik sürekli var. Bizler her zaman çalışıyoruz, sahadayız. Vatandaşlarımız daima İl Başkanlıklarımızı, İlçe Başkanlıklarımızı ziyaret ediyorlar. Biz vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz, sokaktayız onlar bizim yanımızda hep beraber büyüyoruz, partimize üye olanların sayısı her geçen gün biraz daha artıyor.” dedi.

Başkan Ahmet Çabukel parti çalışmaları hakkında haber sitemize konuştu. 

“Yılsonuna kadar 10 bin üyeye ulaşacağız”

Parti üye sayısı hakkında da konuşan Çabukel şunları söyledi, “İnşallah kısmet olup bir aksilik çıkmazsa 2021 yılının sonuna kadar ‘on bin üye ’ye ulaşmaya çalışıyoruz. Önümüzün çok açık olduğunu düşünüyorum, ilk genel seçime kadar çok daha büyük bir siyasi duruş göstereceğiz. Zaten muhalefeti oturaklı, yerinde, zamanlı ve vatandaş lehine yapıyoruz. Vatandaşımız bunu görüyor kendileri için çalışan birinin olmasını, kendinin dertlerini dillendiren, esnafının derdini dillendiren, basın mensuplarının sorunlarını dillendiren diğer vatandaşlarımızın bütün dertlerini dillendirmeye çalışıyoruz. Bu algıda çalışan bir siyasi parti görünce karşılarında herkes kendisine bir şeyler almaya başladı bu süreç hızlanmaya da başladı biz eskiden sadece İl Başkanlığı, İlçe Başkanlıkları, Başkan Yardımcılıkları yönetimlerimizle çalışırdık artık vatandaşlarımızda başka kişilerden İyi Parti’ye oyu istemeye başladı. Bu büyük bir başarıdır. Şuan da top yekûn çalışmaya çok yaklaştığımızı görüyorum, İnşallah bize oy veren, gönül veren İyi Partiyi düşünen her vatandaşımızın da diğer insanlarımızı tek tek ikna etmeye çalıştıklarını görmeye başladık. Şahsen bu sayının artacağını düşünüyorum, bu da bize hareketlilik getiriyor. Bu kadar vatandaşın çalıştığı yerde İl Başkanlıklarının, İlçe Başkanlıklarını çalışmaması çok absürt karşılanabilir bir durum bizde onlarının hakkını yememek, yedirmemek adına bize verilen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz.”

“Genç bir ekibe sahibiz”

İyi parti iktidarında herkesin kazanacağına dikkat çeken Ahmet Çabukel, “İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak biz İlçe teşkilatlarımızla genç bir örgütlenmeye sahibiz, genç bir yapıya sahibiz ilk kuruluş aşamasında yaş ortalamamız biraz yüksekti o da ilk kuruluşun, ilk teşkilatlanmanın önünü açmak adına. İlk teşkilatlanmada insanların kendileri ne bulabilecekleri, kendi düşüncelerini yansıta bilecek bir yerdi. İyi Parti ama artık ilk kesimin, ilk gelenler hariç günümüzde orta yaş kesiminden, genç arkadaşlarımıza özellikle 18 ile 28 yaş arası genç kardeşlerimizden çok güzel bir ilgi var. Genç arkadaşlarımıza özgürlük, güzel bir ülke, iyi bir vatan herkesin fırsat eşitliği içirişinde olabileceği istedikleri mesleğe kendi çalışmaları ve kendi başarıları ile girebilecekleri ‘torpil ’in olmadığı hak edenin, hak ettiği yere geldiği bir ülke vaat ediyoruz.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme