Başkan Güngör, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katılan Başkan Güngör, 'Partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. 

Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçilirken; Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun de yeni üyeleri belirlendi.

Kongremiz ülkemize hayırlı olsun

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi sonrası değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Kongremizde oyumuzu kullandık. Partimizin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Partimizin MKYK listesinde görev alan 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal ve Sayın Türk İslam Karakoç'u tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” cümlelerini kaydetti.
 

Bakmadan Geçme