Başkan Güngör, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ile AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. 

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri, ekonomi ve dış politikaya dair pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen partimizin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na İl Başkanımız Fırat Görgel, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme