Başkan Güngör, İl Başkanları Toplantısı'na katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları İl Başkan Vekili Bilge Ergin ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı ile birlikte AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar, memur ve emekli maaşı gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen partimizin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme