Başkan Okumuş'un 'Bir okul değişsin dünya değişsin' projesi Türkoğlu'nda hayat buldu

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, öncülüğünde yürütülen 'Bir Okul Değişsin Dünya Değişsin' projesi kapsamında Murat Çakıroğlu ilk-Orta ve Kaledibi İlkokulu yenilendi.

Eğitim alanında Türkoğlu’nda devrim yaratan projelere imza atana Belediye Başkanı Okumuş, ‘Bir Okul Değişsin Dünya Değişsin’ projesiyle eğitim yatırımlarını sürdürüyor.

“Bir Okul Değişsin Dünya Değişsin” projesi kapsamında faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Okumuş: “Bu kapsamda ilçemizde bulunan çilekleriyle ve çalışkan halkıyla meşhur Muratçakıroğlu Mahallemizdeki ilk-Ortaokulumuzda başlattığımız projeyi tamamlayarak açılışını gerçekleştirdik.

Kahramanmaraş Eğitim Vakfı Şube başkanı Erdoğan Güçlü ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yaptığımız proje ile; Sınıf kitaplığı, Atatürk Köşesi,  15 Temmuz köşesi,  Okul bahçe duvarının tamiratı,  Okul binasının dış duvarının boyanması,  Bank ve dinlenme alanları,  Okul bahçesinde oyun alanları,  Lavabolar, WC, Okul çevre ve peyzaj düzenlemesinin yanı sıra tüm öğrencilerimize 180 kışlık ayakkabı, mont ve bere yardımı yaptık.

Bu projede emeği geçen gönüllü kardeşlerimize Kahramanmaraş Eğitim Vakfına personellerimize teşekkür eder, değerli öğrencilerimize zihin açıklığı dilerim.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme