Başkent'in başarılı sanayicileri ödüllendirildi

Ankara Sanayi Odası 60. Yıl Ödül Töreni'ne katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Sanayi Odası'nın her zaman sanayicinin yanında yer aldığını ve onların sesi olduğunu belirtirken, ödül alan sanayicileri kutladı.

Ankara Sanayi Odası 60. Yıl Ödül Töreni; TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank’ın katılımıyla ASO Başkanı Seyit Ardıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ödül töreninde yaptığı konuşmaya “Tarihin akışını değiştiren Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü vesilesiyle Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; silah arkadaşlarını, kahraman Mehmetçiklerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla yâd ediyorum” diyerek başladı.

Ankara Sanayi Odası’nın köklü ve milli yapısıyla gurur kaynağı olduğunu bildiren Hisarcıklıoğlu “Odamız, her zaman sanayicimizin yanında yer almış, onların sesi olmuştur. Ankara sanayisinin bugünkü gücüne kavuşmasında, sanayicilerimizin büyümesinde, hatırı sayılır bir etki ortaya koymuştur. Çağdaş, inovatif ve üye odaklı bir çalışma anlayışıyla, üstlendiği tarihi sorumluluğunu, en iyi şekilde taşımıştır. Ankara sanayisine layıkıyla hitap edecek şekilde, kurumsal yetkinliğini ve etkinliğini sürekli geliştirmiştir” dedi.

ASO’nun ekonominin nabzını en iyi şekilde tutarak, üyelerine tercümanlık yaptığını ve sorunların çözümü için devreye girerek bunları sonuçlandırdığını ifade eden Hisarcıklıoğlu şunları söyledi:  “Bugün Avrupa’nın en güçlü odaları, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, ASO da üyelerine aynı standartta, hatta daha fazla ve daha kaliteli hizmet verir hale gelmiştir. Akredite olarak bunu da belgelemiştir. Üyelerinin hak ve menfaatlerini korumanın yanında, OSB’den mesleki eğitime ve yüksek teknolojiye kadar pek çok alandaki hayırlı hizmetlerine de hepimiz şahidiz. Ankara’mıza ve sanayimize kazandırdığı eserlerle de ayrıca gurur duyuyoruz. 60 yılın getirdiği deneyim ve saygınlığınız, devamlı güçlendirdiğiniz kurumsal yapınız, hayata geçirdiğiniz projeler ve Ankara’mıza kazandırdığınız çalışmalarla iftihar ediyorum. Ankara Sanayi Odamızın, bu güzel vizyonu doğrultusunda, Ankara’nın ve sanayicilerin hizmetinde olmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum. Aynı zamanda TOBB yönetiminde de birlikte çalıştığım Sayın Seyit Ardıç kardeşimle, Yönetim Kurulu, Meclisi, genel sekreterimiz ve tüm çalışan kardeşlerimle iftihar ediyorum. Emek ve gayretleri için hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Odamızı kuruluşundan bugünlere getiren, burada görev almış, emek vermiş tüm mensuplarımıza saygı ve şükranlarımı sunuyor, vefat etmiş olanları rahmetle yâd ediyorum. Ödül alacak tüm kardeşlerimi de yürekten tebrik ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme