Çocuklar, Tospik'in hikâyesini büyük bir ilgiyle izledi

Sevimli kaplumbağa Tospik'in ormandaki arkadaşlarıyla maceralarını konu alan müzikal tiyatro gösterisi Kahramanmaraş NFK Kültür Merkezi'nde miniklerle buluştu.

Çocuklar, Tospik'in hikâyesini büyük bir ilgiyle izledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal belediyecilik çerçevesinde farklı yaş gruplarına yönelik faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların da gönüllerine dokunmaya devam ediyor. 

Genç dostu Başkan Hayrettin Güngör öncülüğünde çocuklara yönelik faaliyetlerine aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Tospik’in Hikâyesi” adlı müzikal tiyatro gösterisi düzenledi. 

Sevimli kaplumbağa Tospik’in ormandaki arkadaşlarıyla maceralarını konu alan gösteriyi çocuklar büyük bir ilgiyle takip etti. Farklılıkların zenginlik olduğu mesajını veren oyunda çocuklar şarkı ve danslarla eğlenirken; dostluk, arkadaşlık, yardımlaşma ve paylaşmanın önemine dair eğitici dersler de aldı. 

Gösteride Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından şehir kitaplığına kazandırılan Kahramanmaraş Masalları’ndan da kesitler miniklere okundu. Çocukların doyasıya eğlendiği gösteri ebeveynlerin de beğenisini kazandı. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şiir ve edebiyatın başkentinde farklı yaş gruplarına yönelik kültürel faaliyetlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.
 

Bakmadan Geçme