Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi delege seçimlerini tamamladı

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı 12'nci olağan delege seçimlerini tamamladı. Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar, tüm üyelere teşekkür ederek birlik mesajı verdi.

Başkan Çınar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: “Hak-İş Kahramanmaraş İl Başkanlığımıza bağlı, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanlığımızın delege seçimleri, üyelerimizin yoğun katılımıyla sorumluluk alanlarımızda başarıyla tamamlandı. Teşkilat yapımızın köşe taşları işçi kardeşlerimizin, delegelerimize sergilediği destekler memnuniyet verici bir şekilde delege seçimi sonucuyla buluşarak, yeni hedeflerimize hep birlikte el ele vererek çok daha güçlü ve emin adımlarla yürümenin gayesindeyiz. 

Kahraman kentimizin gizli kahramanları işçi kardeşlerim, başta olmak üzere, sorumluluk alanımızdaki Hizmet-İş Sendikamızın tüm üyelerinin temsilcilerinin delegelerinin her birini ayrı ayrı yürekten kutluyor işlerinde başarılarının artarak devamını dilerken ailelerine ve kendilerine esenlikler diliyorum. 12’nci Olağan Genel Kongremizin mimarları kentimizdeki kurumlarımızın köşe taşlarıyla hep birlikte yeniden diyerek, genel merkezimiz tarafından demokratik kuralların çerçevesinde tüzüğümüzün değerini ve eşitliğini gün yüzüne çıkartan delege seçimimizi, bölünmeye ve parçalanmaya meydan bırakmadan birlik ve beraberliğe dayanarak bitirilmesi bizlerin olduğu kadar, Hizmet İş Sendikası Genel Merkezimizin ve işverenlerimizin de memnuniyetlerine nâil olmanın heyecanı ve coşkusu içindeyiz. 

Bizleri, hizmet yarışında geleceğe çok daha güçlü bir şekilde taşıyan Hizmet İş Sendikamızın bayrağını kentimizin dört bir yanında dalgalandıran, değerli üyelerimiz, değerli temsilcilerimiz ve delegelerimiz müsterih olsunlar. Biz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için geçmişte verdiğimiz mücadelelerimizden kopmadan geri durmadan yorulmadan yolumuza daha güzel yarınlar için, karamsarlıkları dağıtarak, kırgınlıkları dargınlıkları barışa çevirerek, kardeşliğimizi perçinleyerek yolumuzu aydınlatan hizmetlerimizle geleceğimiz için el ve güç birliğiyle hep birlikte devam edeceğiz.

Bu vesileyle, Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığımızın 12’nci Olağan Genel Kurul delege seçimlerimizde gerekli hassasiyeti sergileyen kurumlarımıza, işverenlerimize, genel merkezimize şükranlarımı sunuyor, delege seçimimizde bizlere hizmet mührünü yenileyen işçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme