İyi Partili Telli: Hakkını arayan her kadın onurludur

İyi Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları Başkanı Av. Büşra Telli önderliğinde Onikişubat Kadın Politikaları Başkanı Şenay Tanır ve Dulkadiroğlu kadın Politikaları Başkanı Hacer Kahveci'nin de büyük desteği ile 8 Mart Dünya kadınları günü kapsamında bir çalışma yapıldı.

İyi Parti Kadın Kolları heyeti Adliye, BARO, huzur evi, Trabzon caddesi, vergi dairesi, 112 çağrı merkezi, Dulkadiroğlu İlçe Sağlık Müdürlüğü, kent meydanında kadın kooperatifleri ziyareti yaparak kadınlara karanfiller sunup günleri kutlandı. Merkez ilçelerde kadınlara kahve ikram edilip kadın hakları ve İstanbul Sözleşmesi hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Katledilen, öldürülen kadınların haykırışlarını vurgulayan bir video ile farkındalık oluşturuldu. Bu özel günde Kadın Politikaları İl Başkanı Av. Büşra Telli: "Katledilen kadınlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Kadınlar ölmesin, yaşama hakkı ellerinden alınmasın diye mücadelemizi sürdüreceğiz. İyi parti olarak bu amaçla İstanbul sözleşmesini uygulanmasını istiyoruz. 

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de söylediği gibi “Hakkını arayan her kadın onurludur.” Ve biz İyi parti olarak onurlu her kadının arkasındayız. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun." ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme