Kahramanmaraş Barosu Başkanı Gül: En güzel hediye kitaptır

Kahramanmaraş Barosu, üyelerine özel yeni eserlerin basımını yaptırarak avukatlara ulaştırdı. Baro Başkanı Gül: 'Birlikte yürüdüğümüz adalet yolunda katkıda bulanabilmek adına yeni eserlerin basımını gerçekleştirdi. Kitaplarınızı Baromuzdan, Adliye Baro Kaleminden ve İlçelerde Baro Temsilciliklerimizden temin edebilirsiniz.' Dedi.

Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, baro üyesi avukatlar için özel hediyeler hazırlattı. Kahramanmaraş Barosu tarafından hazırlanan “Avukatın Öz-El Kitabı (Avukatlık Rehberi) ile Tüketici Hukukunda Arabuluculuk Kitabı” avukatlara hediye olarak dağıtıyor. 

Kahramanmaraş Barosu Başkanı Gül, yaptığı açıklamada, “En Güzel Hediye Kitaptır. 

Siz değerli üyemiz için birlikte yürüdüğümüz adalet yolunda katkıda bulanabilmek adına yeni eserlerin basımını gerçekleştirdik. Bilgi güç demektir. Bilgiden gelen güçle, mesleğimizin ve hukukun sorunlarına çözüm bulunacağına olan inancımızla, bugüne kadar basımını gerçekleştirdiğimiz eserlere, yeni eserleri eklemenin ve sizinle paylaşmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kitaplarınızı; Baromuzdan, Adliye Baro Kaleminden ve İlçelerde Baro Temsilciliklerimizden temin edebilirsiniz.

Kıymetli yazarlara, yayınevine ve emeği geçenlere teşekkür eder, eserlerin faydalı olması dileklerimizle çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar dileriz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme