Kahramanmaraş'ta cinnet geçiren genç, bir aileyi yok etti

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Önsen Mahallesinde intihar etmek isteyen genç, kendisine engel olmak isteyen annesini, kardeşlerini öldürdü, babasını ise ağır yaralayarak intihar etti. O aile bugün düzenlenen törenle toprağa verildi.

İlçeye bağlı Önsen Mahallesi’nde iddialara göre, Burak Ö. evlerinin çatısına çıkarak maket bıçağı ile intihara kalkıştı. 

Bu sırada baba M.Ö. oğlu Burak Ö.’nün intihar etmesine engel olmak istedi. 

Buna kızan Burak Ö. tabanca ile babası M.Ö. annesi H.Ö. kardeşleri H.F.Ö. ve T.Ö.’ye tabancayla ateş ettikten sonra intihar etti. 

Burak Ö. ile anne H.Ö. kardeşleri H.F.Ö. ve T.Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan baba, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. 

Cinnet getiren gencin tabancayla ağır yaraladığı babası hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 

Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Aile toprağa verildi

Kahramanmaraş’ta cinnet geçiren çocukları tarafından öldürülen aile Önsen Mahallesi’nde yan yana defnedildi. Özyürek ailesi için Onikişubat İlçesi Önsen Mahallesi Veysel Karani Camiinde cenaze töreni düzenlendi. 

İl Müftüsü Mustafa Tekin tarafından tek tek cenaze namazları kıldırıldı. Cenaze namazının ardından Özyürek ailesinin 5 kişilik üyesi yan yana mahalle mezarlığında toprağa verildi.   

Törene, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve vatandaşlar katıldı. 

Dün, Onikişubat ilçesi Önsen Mahallesi’nde bir ikamette intihar girişiminde bulunan Burak Özyürek, kendisini engelleyen babası Mehmet Özyürek ile annesi Hacer ağabeyi Furkan ve kardeşi Talha Özyürek’in tabanca ile öldürmüştü.

Kaynak: guncel46.com
 

Bakmadan Geçme