Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ticareti yapan 4 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü'nün 'Başka yol yok! Uyuşturucuya geçit yok!' sloganıyla başlattığı uyuşturucu madde satanlara karşı başlattığı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan operasyonda 1'i kadın 4 kişi uyuşturucu ticareti şüphesiyle tutuklandı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 şüpheli tutuklandı.  

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştirileceği bilgisi üzerine Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde harekete geçti.

Gerçekleştirilen operasyonda A.G., E.G., M.Y. ve İ.A. isimli şüphelilerin aracında uyuşturucu madde ele geçirilmesi üzerine; derinleştirilen soruşturmada şüphelilerin ikametlerinde de aynı özellikte ve satışa hazır vaziyette farklı uyuşturucu maddeler, uyuşturucu paketleme materyalleri ile 2 adet av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan A.G., E.G., M.Y. ve İ.A. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

Bakmadan Geçme