Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, Antalya'ya yardım eli uzattı

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası, ülkenin çeşitli yerlerinde halen devam eden orman yangınlarından dolayı zarar gören hayvanların tedavi edilmesi için yardım kampanyası başlattı.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan Erdal Gök: “Ülkemizin çeşitli illerinde halen devam eden orman yangınları herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzmektedir. Yangına kendi hayatlarını hiçe sayarak müdahale eden tüm kamu ve sivil vatandaşlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ebediyete uğurladığımız kahramanlarımıza rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Yangından etkilenen ve tedaviye ihtiyaç duyan tüm hayvanların tedavileri odamız tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır.” Dedi.

Kahramanmaraş Veteriner Hekimleri Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Antalya İlinde çıkan yangında zarar gören hayvanlar ile ilgili Antalya Veteriner Hekimleri Odası ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, hayvanların tedavisi için pomat-serum ve dezenfektan ihtiyaçlarının olduğu tespit edilmiştir. 

Söz konusu ürünlerin tedarik edilmesi amacıyla odamız tarafından başlatılan kampanya, 02.08.2021 Pazartesi saat 08.00 itibari ile başlayacak olup, 04.08.2021 Çarşamba günü saat 17.00’de sona erecektir.

Toplanan ürünlerin tamamı odamız tarafından bizzat Antalya Veteriner Hekimleri Odasına teslim edilecek olup, ihtiyaç halinde hekimlerimiz orada tedavi hizmeti verecektir.

Yardımda bulunmak isteyen meslektaşlarımızın odamız ile irtibata geçmesi rica olunur.” 

Bakmadan Geçme