KSÜ, sürekli iççi olarak istihdam edilmek üzere 8 personel alacak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 8 personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 5 Kasım 2021 olarak açıklandı.

KSÜ’den yapılan yazılı açıklamada: “Üniversitemizin birimlerinde Sürekli işçi olarak istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/d maddesi ve 4857 sayılı iş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığı ile sürekli işçi kadrosunda Engelli Büro işçisi olarak çalıştırılmak üzere (EKPSSP3 Puanı Esas Alınmak Üzere) 4, Park-Bahçe ve Temizlik Hizmetlerinde çalıştırılmak üzere (Noter Kurası ile) 4 Eski Hükümlü sürekli işçi alınacaktır.” İfadelerine yer verildi.

Aşağıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adaylar, 01.11.2021-05.11.2021 tarihlerinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan" linkine T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.

İlan metni için tıklayınız!
 

Bakmadan Geçme