Mahir Ünal'dan o habere çok sert tepki!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, katıldığı bir programda yaptığı açıklamaları çarpıtarak haber yapan o haber sitesine çok sert tepki verdi. Ünal, twitter üzerinden yaptığı açıklama: 'Yalan söylemeyi, -ne söylesek gidiyor abi- kıvamına dönüştürmüş durumdalar. Konuşmam orada öylece duruyor' ifadelerini kullandı.

Ünal, İstanbul’da yapılması planlanan Kanal İstanbul projesini değerlendirdiği programdaki konuşmalarını çarpıtarak haber yapan o internet sitesini hedef alarak: “Yalan söylemeyi, -ne söylesek gidiyor abi- kıvamına dönüştürmüş durumdalar. Konuşmam orada öylece dururken, söylemediğim bir cümle üzerinden benden intikam alacağını söyleyen bir haber sitesi yalan haber yapıyor.

 

 

Belediye Başkanı ise yine hiçbir şekilde telaffuz etmediğim bir cümle üzerinden kendini konumlayıp cevap veriyor. Gerçekten komedi. Buyurun gerçek burada.

 

 

Üzerinden prim (!) yaptığımı iddia eden Sn. Belediye Başkanı, kendinizi hayalinizde konumlandırdığınız yerin aksine, şehrine hizmet için seçilmiş 30 Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan birisiniz.

 

 

Kanal İstanbul gibi ülkemizin geleceğini şekillendirecek büyük bir projenin önüne kendi siyasi planlarınızı koymamanız, görevinizle iştigal etmeniz gerektiğini söyledim. Kanal İstanbul yalnızca İstanbul'un meselesi değildir, tüm Türkiye'yi ilgilendiren güçlü bir vizyonun ürünüdür

 

Karşı çıktığınız diğer büyük projelerimizin gerçekleşmesini izlediğiniz ve bu hizmetleri sonradan keyifle kullandığınız gibi, Kanal İstanbul projesinin gerçekleşmesini de yine keyif içinde izlemenizi tavsiye ederim” ifadelerine yer verdi.

 

İşte Ünal’ın o programdaki konuşması. Tıkla izle!

 

Bakmadan Geçme