MHP Kahramanmaraş'ta Ertuğrul Doğan ile devam dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Olağan İl Kongresinde mevcut Başkan Ertuğrul Doğan yeniden başkan seçildi.

MHP Kahramanmaraş'ta Ertuğrul Doğan ile devam dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe kongrelerini tamamlayan MHP, Kahramanmaraş Olağan İl Kongresini KAFUM’da gerçekleştirdi.

Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Ertuğrul Doğan yeniden MHP İl Başkanı seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan MHP Olağan İl Kongresine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MHP Milletvekili Sefer Aycan, 26. Dönem Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in yanı sıra teşkilat mensupları katıldı. 

Kongrede konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, “Tüm Türk tarihinde olduğu gibi ülkemizin ve gönül coğrafyalarımızın birliği, bütünlüğü ve istikrarı için bedel ödemeye hazırız. Zira ülkücüler tarih boyunca bedel ödemede en önde, makam ve mevki de en arkada duranlardır.”dedi.

“Partimizin oyunu yüzde 40,04 artırırdık”

24 Haziran Genel Seçimlerinde partisinin oyunu arttırdıklarına dikkat çeken Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “15 Temmuz’da hain FETÖ Papazının darbe kalkışmasından sonra devlet babamızın, önce vatan diyerek bütün siyasi beklentileri makam ve koltukları bir tarafa bırakarak vatan elden giderse siyaseti nerede yapacağız? Diyerek ilk adımını attığı Cumhur İttifakı ve Cumhur İttifakı’nın yön verdiği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne gönülden ve yürekten bağlıyız. Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi ülkücüler bir davanın şuurunu benimsemiş, bir ülkünün tutkuyla sahiplenmiş bir iddia için candan ve serden vazgeçmeyi göze alan insanlık mucizeleridir. Tüm Türk tarihinde olduğu gibi ülkemizin ve gönül coğrafyalarımızın birliği, bütünlüğü ve istikrarı için bedel ödemeye hazırız. Zira ülkücüler tarih boyunca bedel ödemede en önde, makam ve mevki de en arkada duranlardır. Herkes bilsin ki biz sonsuza kadar Gazi Mustafa Kemal Atatürk demekten gurur duyuyoruz. Biz sonsuza kadar Başbuğ Alpaslan Türkeş demekten gurur duyuyoruz. Biz sonsuza kadar Türk dünyasının Bilge Lideri Devlet Bahçeli demekten gurur duyuyoruz. MHP İl Başkanlığı olarak göreve başladığımız andan bugüne kadar geçirdiğimiz 24 Haziran Genel Seçimlerinde partimizin oyunu bir önceki seçime göre yüzde 40,04 artırmış, mahalli idareler seçiminde Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin en başarılı 3’üncü ili olmuş bulunuyoruz. Yakaladığımız bu başarıda büyük emek ve çaba gösteren il ve ilçe teşkilatlarımızda görev almış tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

İşte MHP Kahramanmaraş İl Yönetimi Asil Üyeleri 

Ersal Koç, Mahmut Reis, Müfit Dal, Ömer Yılmaz, Mustafa Pehlivan, İsmail Çevik ,Mehmet Elibol, Hakan Hakkoymaz, Abdullah Eroğlu, Erdoğan Sarıçam, Ömer Kundakçı, Mehmet Gözalıcı, Hüseyin Çiçek, Cafer Güçlü ,Kemal Fatih Şekkeli, Kürşat Güvendik, Serdar Savaş Demiröz, Çağrı Türkmene,r Hüseyin Çalkaya, Ökkeş Furkan Yıldız, Abdurrahim Akpınar, Özcan Çabukkurtul, Merve Buyrukçu, Ertad Öztürk.
 

Bakmadan Geçme