Milletvekili Özdemir, Sarayaltı esnafını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu ilçesi Sarayaltı esnafını ziyaret etti.

Milletvekili Özdemir’e Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ve AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu eşlik etti.

Sarayaltı Caddesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Özdemir ve beraberindekiler, esnafların sorunlarını dinledi.

Özdemir, “Meclis tatil olduğu dönemle ilgili teşkilatlarımız bize programlar yaptı. Kahramanmaraş'ta olduğumuz her gün inşallah teşkilatlarımızla da birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.”dedi.

“Her zaman sahada olacağız”

Yapmış olduğu esnaf ziyaretiyle ilgili konuşan Milletvekili Özdemir şunları söyledi: “Pandemi döneminde esnafımızın yaşadığı sorunlarla ilgili onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları getireceğimiz aşılarla ilgili onlara bilgi veriyoruz. İnşallah Onların da bizimde temennimiz hayatın bir an önce normalleşmesi o konuda vatandaşlarımıza görüş alışverişinde bulunduk. Karşılığında bir memnuniyet var. Onların yaklaşımlarını bu hastalık döneminde sağlıktan faydalanmanın ne kadar kıymetli olduğunu vatandaşımız bize çok iyi izah etti. Bundan dolayı memnunuz ülkemizin devletimizin milletimizin attığı adımların bugün meyvelerini veriyor olmasından son derece memnun olduk. Meclis tatil olduğu dönemle ilgili teşkilatlarımız bize programlar yaptı. Kahramanmaraş'ta olduğumuz her gün inşallah teşkilatlarımızla da birlikte sahada olmaya devam edeceğiz.”
 

Bakmadan Geçme