Milli Eğitim İl Müdürü Kahraman, Çağlayancerit ve Türkoğlu'nda incelemelerde bulundu

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, kent genelinde sürdürdüğü ziyaretlerine bu günde Çağlayancerit ve Türkoğlu ilçelerinde sürdürdü.

Çağlayancerit ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında bazı okullarda öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Kahraman, Çağlayancerit Kaymakamlığı, Çağlayancerit Belediyesi ve Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü de ziyaret etti..

İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman’ın, beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Halit Demirtaş, Önder Gökşen ve Şube Müdürü Kemal Kösekul ile gerçekleştirdiği Çağlayancerit ziyaretinde ilk durağı Şehit Orhan Sürmen Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Burada öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kahraman, öğretmen ve öğrencilerle sohbet gerçekleştirdi.

Ardından Çağlayancerit Kaymakamı Talha Battal ile Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’u makamlarında ziyaret eden Kahraman, ilçenin eğitim durumu ile ilgili istişareler gerçekleştirdi.

Ardından Çağlayancerit İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Öztürk'ü makamında ziyaret eden Kahraman, şube müdürleri ve kurum personelleri ile tanıştı.

Kahraman, gerçekleştirdiği ziyaretlerde yüz yüze eğitime tekrar ara verilmemesi için özellikle okullarda maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiği konusunda öğrencilere telkinlerde bulunarak salgın konusunda çok dikkatli ve hassas olmaları gerektiğini ifade etti. 

Kahraman’ın ilçe ziyaretlerindeki 2’nci durağı Türkoğlu oldu

Türkoğlu ilçesine yaptığı ziyaret kapsamında Türkoğlu Kaymakamlığı ve Türkoğlu Belediyesi’ne konuk olan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ilçede görev yapan okul, kurum müdürleri ve Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Kahraman’ın, beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılarımız Halit Demirtaş, Önder Gökşen ve Şube Müdürü Kemal Kösekul ile gerçekleştirdiği Türkoğlu ziyaretinde ilk durağı Türkoğlu Kaymakamlığı oldu. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Ergün Ülger, İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Aydoğan ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Kahraman, ilçenin eğitim durumu ile ilgili istişareler ve değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Ardından İlçe Millî Eğitim Müdürü Aydoğan ile birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u ziyaret eden Kahraman, sonrasında ilçede görev yapan okul ve kurum müdürleri ile eğitim gündemli toplantı gerçekleştirdi.

İl Müdürü Kahraman, son olarak Yedi Güzel Adam Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti ve ilçe ziyaretine burada son verdi.
 

Bakmadan Geçme