Millî Savunma Bakanı Güler'den anlamlı mesaj

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Bakan Güler mesajında, “Sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, yarınlarımızı büyük bir özveriyle inşa eden tüm kadınlarımızın, “Kadınlar Günü”nü kutluyorum.

Her alanda önemli sorumluluklar üstlenen Türk kadınları; muasır medeniyetlerin ilerisine geçme ülkümüzü, toplumsal hayatın her alanında aktif, üretken ve güçlü bir şekilde yer alarak gerçekleştirmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Bizce kadın, bütün Türk tarihinde olduğu gibi bugün de en muhterem mevkide, her şeyin üstünde yüksek ve şerefli bir mevcudiyettir.”  sözleriyle eşsiz değerini vurguladığı kadınlarımız; donanımları, çalışmaları ve başarılarıyla sadece ülkemizde değil, dünyada da seçkin ve saygın bir konumdadır.

Fedakâr ve çalışkan kadınlarımızın, Cumhuriyetimizin ikinci asrında da “Türkiye Yüzyılı” hedeflerimiz doğrultusunda, ülkemizin ve gelecek nesillerimizin daha aydınlık yarınları için aklı ve bilimi rehber edinerek azim ve kararlılık içerisinde, yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle, değerli silah ve mesai arkadaşlarımızın, aziz şehitlerimizin, kahraman gazilerimizin kıymetli annelerinin, kız kardeşlerinin, eş ve kızlarının; Bakanlığımızın kadın personeli ile tüm kadınlarımızın “Kadınlar Günü”nü bir kez daha kutluyor, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme