MÜSİAD üye istişare toplantısının konuğu Milletvekili Özdemir oldu

Müstakil Sanayici İş Adamaları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi olağan üye istişare toplantısının konuğu Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Av. Ahmet Özdemir oldu.

MÜSİAD Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Özdemir’in yanı sıra Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu ve MÜSİAD Üyeleri katıldı.

Aylık düzenlenen olağan üye istişare toplantısında Kahramanmaraş ekonomisi ele alındı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Özdemir: “Kahramanmaraş’ın sanayisini, tekstilini, enerjisini, kültürünü, iş insanlarımızın sorunlarını ve beklentilerini konuştuk. Yani Kahramanmaraş’la ilgili her şeyi konuştuk. Kahramanmaraşlı sanayicilerimizin Türkiye profilini, Türkiye’ye bakış açısını, Türkiye’yle ilgili gelecek vizyonunu da konuştuk. Birbirimizi anladığımız, birbirimizi iyi ifade ettiğimiz bir toplantı oldu.

Bütün dünyada da bizde de en önemli sorun enerji. Çünkü sanayicilerimizin de iş yapmak için en önemli ihtiyacı enerji. Bunun da daha uygun şartlara nasıl dönüştürülebilir, ithal enerjiyi yerli enerjiyle nasıl karışlayabilirizi konuştuk. İş dünyamızın en çok beklentisi enerji. Bu vesile ile ben MÜSİAD ailesine ve Serdar Salih Çiçekçi başkanımıza ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Katılımları için Milletvekili Özdemir’e teşekkür eden MÜSİAD Şube Başkanı Çiçekçi: “Olağan üye istişare toplantımızın bu ay ki konuğu Kahramanmaraş Milletvekilimiz Av. Ahmet Özdemir oldu. Kahramanmaraş’ı, Kahramanmaraş ekonomisini ve sanayisini konuştuk. Şehrimiz ekonomisi ve yapılan yatırımlar ile alakalı istişareleri ve enerjisi ile toplantımızın verimli geçmesini sağlayan Milletvekilimize teşrifi için teşekkürlerimizi sunarız.” Dedi.

MÜSİAD üye istişare toplantısının konuğu Milletvekili Özdemir oldu

Program sonrası MÜSİAD Şube Başkanı Çiçekçi, Milletvekili Özdemir’e teşekkür belgesi takdim etti.
 

Bakmadan Geçme