Nurhak İlçe Kaymakamı Koç, veda etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile 14 Temmuz 2020 tarihinde resmi gazetede yayınlanan 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanı kararıyla Şanlıurfa-Harran kaymakamlığına atanan Nurhak Kaymakamı Cihat Koç sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Kaymakam Koç mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kahraman şehrin güzel ve bir o kadar da özel ilçesi Nurhak'ta iki yıl alnım açık başım dik bir şekilde halkımıza hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyorum.

 

Nurhak'a gelen ağlar gider ağlar derler. Ben gelirken coşkuyla geldim, ancak gitmek gerçekten hüzün veriyor. Görev süremiz boyunca halkımıza efendilik değil hizmetkarlık yapma gayretiyle zalime alp mazluma eren olmaya gayret ettik. Çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız vatandaş, temas etmediğimiz kimse kalmasın diye ekibimle beraber uğraş verdik.

 

Yaptıklarımız ve yapamadıklarımız oldu elbet. Ancak milletimiz şahittir ki zengini fakirden, aleviyi sünniden, Kürdü Türkten ayırmadık, siyasi tercihlerinden dolayı farklı muamele göstermedik. Devletin dini adalettir şiarını elimizden geldiğince uygulamaya çalıştık. Türk, Kürt, Sünni, Alevi vatandaşlarımızın kardeşçe bir arada yaşadığı ilçemizde bu güzel hukuku bozma gayretinde olanlara da her zeminde hadlerini bildirmekten geri kalmadık.

 

Değerli dostlarım; basta sayın valimiz olmak üzere göreve başlamamdan şu ana kadar çalışma arkadaşlığından öte bana yol arkadaşlığı yapan kıymetli mesai arkadaşlarıma, büyükşehir belediye başkanımıza, önceki dönem belediye başkanı Ahmet Akkuş'a, belediye meclis üyelerine, muhtarlarıma, ilçemizde ki tüm vatansever siyasi parti teşkilatlarına, bana gurbette sılayı yaşatan Ağcaşar’dan Tatlara kadar, dağdaki çobanından tarladaki çiftçisine, kahvedeki emeklisinden inşaattaki işçisine, gurbetçisine kadar bütün Nurhaklılara en içten teşekkürlerimi ediyorum. Benden yana bir hakkım varsa helal olsun, lütfen sizler de haklarınızı helal ediniz.

 

İlçemin yanında, Ekinözü’nden, Çağlayancerit ve Elbistan’dan başta olmak üzere Kahramanmaraş’ın her yanından aldığım binlerce güzel mesaj için de ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Mahsuni'nin dediği gibi, EYVAH! AYRILIĞIN YARESİ BİR HOŞ... Allah'a emanet...”

Bakmadan Geçme