Okurlar, şehrin usta kalemleriyle bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri'nde okurlar, şehrin usta kalemleriyle bir araya geldi. Kütüphane Söyleşileri, birbirinden değerli şair ve yazarın katılımıyla devam ediyor.

Okurlar, şehrin usta kalemleriyle bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şiir ve edebiyatın başkentinde kültür sanat faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin aylık olarak düzenlediği ‘Kütüphane Söyleşileri’ devam ediyor. Birbirinden değerli şair ve yazarın katılımıyla halk kütüphanelerinde düzenlenen söyleşilere edebiyatseverler yoğun ilgi gösteriyor. 

Etkinlik takvimi kapsamında; Vedat Ali Kızıltepe, Kadriye Kırdök, Serdar Yakar, Hatice Güzel, Yasin Mortaş, Selma Dolgun ve Ramazan Avcı, okurlarıyla bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programlarda; gençlerin sorunları ve çözüm önerileri, Kahramanmaraş’ın Türk Edebiyatı’na kazandırdığı usta isimler, özel gereksinimli bireylerin toplumsal hayata entegrasyonu ve edebiyatın topluma etkisi gibi pek çok konu farklı perspektiften ele alındı. 

Söyleşilerin çok verimli geçtiğini belirten edebiyatseverler, usta kalemlerden imza alırken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; Kütüphane Söyleşileri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/12/05/aralik-ayi-kutuphane-soylesileri-program-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği ve programlara tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtildi.
 

Bakmadan Geçme