Saadet Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Zor, üreticilerin sorunlarını dinledi

Saadet Partisi (SP) Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanları ile şehirdeki hayvan satış noktalarını ziyaret etti.

Vatandaşlarla hâl hatır muhabbet havasında geçen ziyaretinde hayvan Pazar yerlerinin sorunlarını ve satış durumlarını dinleyen Başkan Av. Ahmet Zor: “Hayvancılarımız, genel olarak artan yem fiyatları sebebiyle fiyatların yüksek olduğu bu yüzden de satışların önceki yıllara oranla çok durgun olduğu söylüyor. Ülkedeki mevcut ekonomik durum ve gidişatla ilgili, Vatandaşlara Saadet Partisi'nin bu sorunlara çözüm önerilerini anlatarak onları geçim ittifakına katılmaya davet ettik. Pazar yerlerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştık. 

Hayvancılarımızın sıkıntılarını sıralayacak olursak, en başında Hayvan pazarlarının yeteri kadar düzenli ve hijyenik olmamasından şikayetçiler. Lavaboların yetersiz olması, bekleme ve dinlenme yerlerinin olmaması, yolda trafik düzeni ve güvenliğinin olmaması, uzak Köyler ve şehir dışından gelenler satıcılar için elektrik ve su gibi ihtiyaçların yetersiz olması üreticilerimizin başlıca sorunları bunlar.” Dedi.

Her zaman halkın içinde olup sorunları dinleyip ilgili makamlara ileteceğini söyleyen Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Zor, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.
 

Bakmadan Geçme