SANKO Okulları öğrencileri yüzmede bölge ikincisi oldu

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Gençler Grup Yüzme Bölge Birinciliği Müsabakası'nda SANKO Okulları Genç Kız Takımı bölge ikinciliği, Genç Erkek Takımı ise bölge üçüncülüğü kazandı.

SANKO Okulları öğrencileri yüzmede bölge ikincisi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SANKO Okulları öğrencilerinden Beril Tanrıtanır, Defne Su Demirbakan, Duru Kayın, Nehir Kelleci, Cansu Yıldırım ve Eylül Uğurluer’den oluşan Genç Kız Takımı bölge ikinciliği, Kadirhan Sağlam, Ali Emre Simitçi, Mustafa Kerem Kaya, Ertan Emre Alageyik ve Fahri Tuna Suat’ın yer aldığı Genç Erkek Takımı bölge üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Öğrenciler, bireysel yarışlarda ise 9 altın, 17 gümüş, 20 bronz olmak üzere toplam 46 madalya kazanma başarısı gösterdi. 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin yüzme yarışlarında kazandıkları başarıyla gurur duyduklarını belirterek öğrencilerini ve öğretmenlerini kutladı.

Asyalı, “23-25 Şubat 2024 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek Okullar Arası Gençler Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakasında okulumuzu ve şehrimizi temsil edecek olan her iki takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme