Şehit çocuğuna doğum günü sürprizi

4 yıl önce Hakkari Çukurca Dağ Baş Tepe Üst Bölgesinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Haşim Yenigül'ün oğlu Haşim Yenigül'e doğum günü sürprizi hazırlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve eşi Leyla güngör, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ile bitlikte, 3 Eylül 2016 tarihinde Hakkari Çukurca dağ başı tepe üst bölgesinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Haşim YENİGÜL'ün şahadetinden 6 ay  sonra 21 Şubat 2017 tarihinde dünyaya gelen ve Şehidin ismi verilen evladı Haşim'in 4'ncü yaş gününü kutladı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen programa  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali SEMERCİ ve dernek yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Aynı zamanda derneğin yönetim kurulu üyesi Şehid Haşim Yengül'ün eşi Leyla Yenigül, böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve Şehitlerin emanetine sahip çıkıp unutmadıkları için  teşekkür etti.

Bakmadan Geçme