TBMM Başkanı Şentop, Kahramanmaraş'tan ayrıldı

Kahramanmaraş'taki temaslarına devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Elbistan ve Göksun İlçelerinde de bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Elbistan Belediyesini ziyaret eden TBMM Başkanı Şentop, Belediye hizmetleri ile ilgili Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'den brifing aldı.
 
Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Karahasanuşağı Mahallesine ziyarette bulunan TBMM Başkanı Şentop, burada vatandaşlarla bir süre hasbihal etti. 
 
TBMM Başkanı Şentop ve beraberindeki heyet daha sonra ise 1991 yılında terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucunda şehit düşen Elbistan Karahasanuşağı Mahallesindeki şehitliğini de ziyaret ederek şehitlerin mezarları başında dua etti. 

Şentop'a ziyaretlerinde,  Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Öçal, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Elbistan Kaymakamı Özkan Demir ve İlçe Belediye Başkanları eşlik etti.

Elbistan Kantarma Mahallesinde vatandaşları da ziyaret ederek Cemevi bahçesinde Kerbela Şehitleri rahmetle ve dualarla anıldı. Elbistan temaslarını tamamlayan TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa Şentop ve beraberindeki heyetle birlikte Göksun Belediyesini de ziyaret ederek ilçenin genel durumu ve belediye hizmetleri hakkında Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’dan bilgiler aldı.
 
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, temaslarının ardından Vali Coşkun ve İl protokolü tarafından Kahramanmaraş Havaalanı'ndan uğurlandı.
 

Bakmadan Geçme