Vali Ünlüer, Çevik Kuvvet Polisleriyle iftar yaptı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katılan Vali Mükerrem Ünlüer, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.

Çevik Kuvvet polislerine yönelik düzenlenen iftar programına, Vali Ünlüer’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Adalet Komisyonu Başkanı Turgay Çorak, Vali Yardımcılarımız Muhammed Akın, Ekrem Ender Ergün, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu ve KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz katıldı.

Polislerle bir süre hasbihal eden Vali Ünlüer, “Emniyet Mensuplarımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için üstlendikleri kutsal görevi başarılı bir şekilde yerine getiriyorlar. Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakârca görev yapan emniyet mensuplarımıza ve ailelerine sağlık ve mutluluk diliyorum. 

Bu vesileyle vatan ve görev uğrunda hayatlarını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anarken, gazi ve kahraman polislerimize sağlık diliyor, mübarek Ramazan ayının ülkemiz ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme