AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Avşaroğlu: Bayrağı için canını hiçe sayan bir milletiz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 5'inci yıl dönümü dolayısıyla gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Avşaroğlu, Türk insanı Ülkesi için, Vatanı için, Bayrağı için canını hiçe sayan bir millet olduğunu söyledi.

AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Avşaroğlu: “Ülkemizde birçok destanlar oldu. Bunlardan en sonuncusu da 15 Temmuz destanı. Rabbim bir daha böyle destanlar yazdırmasın. 15 Temmuz’da ülkemizin içinden çıkmış hainlerin gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimi vatandaşımızın, halkımızın milli birliği ve dayanışmasıyla bertaraf edildi. Burada en önemli nokta bu. Bununda sonucu tüm dünyaya Türkiye’nin her kesimiyle bekası denince, birliği denince canını ortaya koyacağının bir göstergesi oldu. 

Dünyada bunun eşi ve benzeri yoktur diye düşünüyorum. Türk insanı yine biraz önce söylediğim gibi Ülkesi için, Vatanı için, Bayrağı için canını hiçe sayan bir millet. Bunun gururunu yaşıyoruz. Tabi biraz önce aşağıda geçerken Demokrasi ve 15 Temmuz köşemiz var orada da durakladım ve şöyle bir o günlere gittim. 237 şehidimiz var. 2 bin 191 sivil yaralılarımız var. Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz, gazilerimize Allah uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Bundan sonra bizlere ve tüm halkımıza düşen görev öncelikle gençlerimize ve yeni yetişen kardeşlerimize bunun önemini tekrar tekrar anlatmak. Bu günlerle ilgilide ülke olarak çıkartacağımız dersler var, bunların üzerinde çalışacağız. İnşallah ve bunlarla ilgilide hep bir ağızdan tüm dünyaya Türk insanının Bayrak için, Millet için, Davası için canını hiçe sayacağını tekrar tekrar anlatacağız diyorum. Tekrar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme