AK Parti İlçe Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Avşaroğlu: Sahada olmak çok önemli ve özel

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, parti çalışmalarıyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti İlçe Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Avşaroğlu: “Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı olarak pandemi sürecinden çıkmamızla beraber sahalardayız. Öncelikle İlçe başkanlığımızın oluşturmuş olduğu beş bölgemiz var. İlçemizde koordinatörlük sistemi ile birlikte haftanın bir günü her bölgeye muhtar ziyaretleri yapıyoruz. Bunun yanı sıra o mahalledeki vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sıkıntılarını, dertlerini yerinde tespit yaparak çözmeye çalışıyoruz. Belediyemizle ilgili olan sorunları not alarak belediyemize iletiyoruz. Vekillerimiz veya kamu müdürlerimizle ilgili olan konuları da not alarak birebir muhataplarına iletiyoruz. 

AK Parti İl başkanlığımız koordinesinde vekillerimizle birlikte de vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Tüm vekillerimizle, AK Parti İl Başkanlığımızla, Belediye ve kurumlarımızla birlikte koordineli çalışmalar yürütüyoruz. Geçtiğimiz haftaki programımızı da Bertiz bölgemizde yaptık. Hem Dulkadiroğlu Belediyemizin o bölgede yapılan hizmetlerini yerinde görmek anlamında hem de Çatmayayla Mahallemizde İlkokulda öğrencilerimizin mutluluğuna şahit olduk.

Gerçekten sahada olmak çok önemli ve özel. Bunu gezdiğiniz zaman anlıyorsunuz. İlçe başkanlığı olarak ta hem şahsım hem arkadaşlarımız her zaman sahada olacağız, olmalıyız da. 2023 seçimlerine 2 yıl kaldı, zaman çok hızlı ilerliyor. Bizlerde teşkilatlar olarak eksik olan veya değiştirmeyi düşündüğümüz Mahalle başkanlarının değiştirmelerini yaparak tamamladık. Hem ana kademe yönetim kurullarımız hem kadın gençlik yönetim kurullarımızla beraber mahalle başkanlarımızın da 2023 seçimlerine hazır halde kadromuzu tamamladık. 

Bir yandan da üye kayıtlarımız devam ediyor. İnşallah Kurban Bayramından sonra da mahallelerdeki üye kayıtlarımıza devam edeceğiz. Burada da biz her hafta bir mahalle tespit ediyoruz. Belirlediğimiz mahallemize de yaklaşık 10 ekip haftanın beş günü kapı kapı dolaşarak hem üye kayıtlarını hem de yerinde ziyaretler yapıyor. Dulkadiroğlu bölgesinde oturan vatandaşlarımız gerçekten gönülden insanlar. Yaşlı teyzelerimiz reisin selamını duyunca bizi bağrına basıyor. Gerçekten Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hani hep bunu anlatıyor ya, mahalle ziyareti belki kısa geçiyor ama içerisini açtığımız zaman gerçekten ilçe teşkilatının en önemli görevlerinden biri sahada olmak. Bizde bunu yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.


 

Bakmadan Geçme