Başkan Kılıç: 'Artık bu düşünce ve ayrıştırmadan vazgeçilmelidir'

Sözcü Gazetesinin Ayasofya ile ilgili manşetle ilgili açıklama yapan İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, 'artık bu düşünce ve ayrıştırmadan vazgeçilmelidir' dedi.

Başkan Kılıç yaptığı açıklamada: “Sözcü Gazetesi'nin Ayasofya ile ilgili manşeti ve her fırsatta AK Parti’nin ekmeğine yağ süren bazı siyasetçilerin yaptıkları kabul edilebilir değildir. Artık bu düşünce ve ayrıştırmadan vazgeçilmelidir. 

Yeni yılın ilk gününde verilen zamlar odak noktası halindeyken bu tip manşet ve her fırsatta AK Parti kurtarıcısı gibi açıklama yapan bazı milletvekillerinin bu söylemleri gündemin değişmesine ve AK Parti’ye oy vermekten vazgeçen insanların acaba demesine sebep olmaktadır.

Kutuplaştırmanın her türlüsüne karşı olan şahsım ve partim bu tarz yaklaşımları hiç bir surette kabul etmiyoruz. İYİ Parti olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına dil, din, ırk, sınıf ayrımı yapmaksızın yaşanabilir bir Türkiye vadediyoruz.

Ayasofya'nın tekrar ibadete açılması üzerinden istediği rantı elde edemeyen hükümete bu tarz paylaşımlar yaparak istediği ranta ulaşmasına olanak sağlanmasını kabul etmiyoruz.

Toplumun önceliklerini, geleneklerini hedefe koyan, zihinleri bulandırmaya dönük her türlü faaliyete karşı en sert tavır ve duruşu ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 

Büyük bir düşüş sürecine giren ve bu düşüşün herkes tarafından fark edildiği yıllardır AK Parti’den başka partiye oy vermeyenlerin bile bu düşüncelerinden ülke menfaati için vazgeçtiği iktidara, kimsenin bu meseleler üzerinden can suyu verme hakkı yoktur.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme