İş dünyasının kalbi Kahramanmaraş'ta attı

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanlığının Organize ettiği Ticaret Toplantısı özel bir otelde düzenlendi.

Programa TÜMKİAD Genel Merkez Sektörler Kurulu Başkanı Burhanettin Yıldız, Genel Merkez Üyelik Komitesi Üye İlişkileri Başkanı Ersan Durgun, Trabzon İl Başkanı ve Karadeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Salim Kırımlıoğlu, Gaziantep İl Başkanı Eyüp İbrahimözeren ve üyeler katıldı.

Programda konuşan TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliçık, TÜMKİAD hakkında bilgiler verdi. 

TÜMKİAD İl Başkanı Eliçık: “TÜMKİAD birleştirici, bütünleştirici, mütevazi, destekleyici, üzüntüsünü ve sevincini paylaşmaya gönül birliği kurmuş iş insanlarının yeni buluşma adresidir. Şu süreçte işlerimiz gerçekten kolay değil, bir yandan sağlığımıza dikkat ediyor, bir yandan da bu buhranı fırsata çevirebilmek için mücadele ediyoruz. TÜMKİAD kurulduğu günden bu yana sürekli iş insanlarının yanında olmuştur. Çok şükür halkımızla aramızda çok güzel bir bağ kurduk. Kurulduğumuz günden beri dik duruşumuzu hiç bozmadık.

TÜMKİAD hiçbir cemaate, tarikata, herhangi bir siyasi partiye veya hiçbir kurumun kurduğu ya da desteklediği sivil toplum kuruluşu değildir.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme