Kahramanmaraş'ta 3'üncü alışveriş festivali başladı

Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası tarafından düzenlenen 3'üncü Alışveriş Festivali ve Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhsin Akkurt’un açılış konuşması ile başlayan programda, Kuaförler şov ekibi tarafından orman yangınları temalı koreografisi sergilendi.
 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Sefer Aycan, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi.
 
Açılış törenine, Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Numan Öksüz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve esnaflar katıldı.
 
Fuar alanını ziyaret ederek esnaflara hayırlı kazançlar dileğinde bulunan Vali Coşkun, esnaflara katkı sağlayacak olan Alışveriş Festivali ve Fuarı’nın açılmasına destek veren kurumlara da teşekkür etti.

Hazır giyim, tuhafiye, ev tekstil ürünleri ve hediyelik sim sırma ile giyim ürünlerinin sergilendiği Kahramanmaraş 3’üncü Alışveriş Festivali ve Fuarı, KAFUM Fuar Merkezinde 13-22 Ağustos tarihleri arasında vatandaşların ziyaretine açık olacak.
 

Bakmadan Geçme